PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE SPECIFICATE MAI JOS.

Definitii

‘Cracking’ sau ‘hacking’ inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de Geosilva® si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.geosilva.ro.

Geosilva® se refera la S.C. GEOSILVA S.R.L., Romania.

Informatii personale

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Geosilva® are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre Geosilva® in scopuri de vanzari si marketing
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor

Confidentialitate

Geosilva® nu garanteaza ca utilizarea de catre client a acestui site va fi confidentiala. Geosilva® nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre client a acestui site. Orice informatie pe care clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face clientul cand foloseste acest site web. Orice material sau informatii trimise la Geosilva® nu vor fi considerate confidentiale. Prin trimiterea oricaror informatii sau materiale, acordati Geosilva® o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord, ca Geosilva® are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop.

Utilizare improprie si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web
  • nu va desfasura si nu va permite activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal

Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Geosilva® va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi in permanenta siguranta.

Generalitati

Geosilva® poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web la www.geosilva.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Jurisdictie

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Geosilva®. Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.

Clientul accepta acesti termeni si conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.